Nimihirviö :)  Toivottiin raikasta juustokakkua ja halusin taas soveltaa omia ideoita ja sainkin sitten soveltaa vähän enemmän :)

Aloitin siis mangokakulla ja lisäsin hieman caipirinha drink mixiä kirpsakkuutta tuomaan. Jatkoin myös tuorejuustoa rahkalla.. Ja kiillettä halusin kokeilla tollee vaan osaan kakkuun..

 

Pohja

200g digestivejä

100g voita

Murenna keksit ja sekoita tasaiseksi sulatetun voin kanssa. Painele 24cm irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan täytettä.

Täyte

125g maustamatonta tuorejuustoa

100g maitorahkaa

n3rkl vaniljarahkaa

125g mangososetta

1prk flora vispiä (jonka tilavuus ei kasva lainkaan ja vaahtoa tulee n 2dl)

<- ½ pussia caipirinha drink mix

½dl sokeria

4 liivatetta

 

Sekoita kaikki muut paitsi vispi tasaiseksi massaksi. Liota liivatteita kylmässä vedessä 5min, purista kuivaksi ja liota tilkkaan kuumaa vettä. Vatkaa kerma. Kaada liivatteet tasaisena nauhana kokoajan vatkaten juustoseokseen ja yhdistä lopuksi kerman kanssa. Kaada seos vuokaan pohjan päälle.

Flora vispi oli siis taas kerran maanantaikappale joten sen takia lisäsin vaniljarahkaa, jotta massa ei jää ihan pannukakuksi. Jos siis on toimivaa kermaa voi hyvin jättää vaniljarahkan pois :)

Kiille

125g mangososetta

½dl mangomehua tai muuta sopivaa nestettä

2 liivatetta

Liota liivatteita kylmässä vedessä ja liuota ne tilkkaan nestettä ja kaada mangososeeseen. Laita kakun päälle 15cm irtopohjavuoan reunus ja kaada seos siihen.

Mulla ei ollut mitään mehuja joten kokeilin appelsiinilimua :D vatkasin ensin tovin että saan hiilihapot pois, mutta en sitten antanut vaahdon laskeutua ja kiillehän oli sit aikas kuplaista :D tekevälle sattuu..

Anna hyytyä ainakin muutama tunti.

Päällä limen siivuja ja valkosuklaata.