Tämä on herkkua! Eikä lainkaan niin ällömakeeta ko nimestä voisi päätellä :)

Pohja  20cm irtopohjavuokaan

  • 2 kananmunaa
  • 4rkl sokeria
  • 50g jauhoja
  • 50g sulatettua valkosuklaata

Munat ja sokeri vaahdoksi, n 10minuuttia vatkataan. Siivilöi jauhot varovasti sekaan ja sekoita tasaiseksi. Lopuksi lisää sulatettu valkosuklaa. Voitele vuuan reunat ja laita pohjalle leivinpaperi. Kaada taikina vuokaan ja paista 180 asteisessa uunissa 25 minuuttia. Anna jäähtyä täysin.

Tryffelipäällyste

  • 3dl kuohukermaa tai flora vispiä
  • 350g valkosuklaata (käytin lidlin mansikkavalkosuklaata)
  • 250g mascarponejuustoa

Kiehauta kerma kattilassa, lisää paloiteltu suklaa ja sekoita kunnes suklaa on sulanut kokonaan. Jatka hämmentämistä jotta seos jäähtyy, sitten lisää juusto ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte vuokaan pohjan päälle. Anna jäähtyä jääkaapissa ainakin 2 tuntia. Ota kakku vuuasta ja siirrä tarjoilualustalle.

Ohje kirjasta: Ruokasuosikit suklaa

Kakun voi koristella esim suklaakiehkuroilla tai kaakaolla tai ihan millä vaan, itse en ehtiny tekee mitään :D