Suklaatäytteitä on varmaan yhtä monta ko on tekijääkin, mutta lisäilen tähän näitä mitä itse olen käyttänyt ja jotkut jopa hyviksi havainnut :)

Suklaa ganchen ohjeita on monia, mutta itse käytin tätä

  • 2,5 dl flora-vispiä
  • 200g tummaa suklaata

Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen, älä keitä! Lisää paloiteltu suklaa ja sekota tasaiseksi. Laita jääkaappiin jähmettymään jonka jälkeen voit vaahdottaa, toimii myös sellasenaan koristelussa.

Aika vahvan makuista ja kuivahkoa. Itse tykkään kosteista täytteistä :) Mutta esim koristelussa menee mainiosti.

-----------------------------------

Maitosuklaavaahto

  • 2,5 dl flora-vispiä
  • maun mukaan maitosuklaalevitettä
  • (meillä käytetty lidlin ja rainbow)

Vaahdota kerma ja sekota vaahtoon huoneenlämpöistä levitettä oman makusi mukaan.

-----------------------------------

Kinuskikissan suklaatäyte tämä määrä on 20cm kakkuun

  • 3 dl flora vispi
  • 150 g vaniljatuorejuustoa/mascarpone/maustamaton tuorejuusto
  • 200 g maitosuklaata

Vaahdota vispi ja sekoita tuorejuuston kanssa tasaiseksi massaksi. Lisää sulatettu ja hieman jäähtynyt suklaa ja sekoita tasaiseksi.

-----------------------------------

Valkosuklaa-mustikkatäyte

Mustikathan voi sitten korvata haluamallaan, mutta tää toimii!

200g valkosta suklaata

100g maustamatonta tuorejuustoa (mascarponea suosittelen)

100g ranskankermaa

2,5dl flora vispiä

n. 3dl mustikoita

3 liivatetta

Juusto ja ranskankerma sekaisin ja reilu ½dl mustikoita survotaan sekaan. Liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma ja sulata suklaa. Sulata liivatteet pieneen määrään kiehuvaa vettä ja kaada ohuena nauhana juustoseokseen. Yhdistä kerma ja juustoseos ja lisää suklaa. Kun seos tasaista sekoita mustikat varovasti joukkoon tai ripottele täytteen päälle kakkuun.